top of page

Bluesové duo z Los Angeles:
Bill Barrett & Brad Lewis


Výjimečný večer, který vás přenese přímo do srdce amerických bluesových klubů. Večer, kde se hluboké tóny kytary mísí s foukací harmonikou v mistrovských rukou umělce, jež svým umem hladí uši jako nejjemnější hedvábí.

Středa 02.10.2024 od 19:00

4a27a668-d9c8-456f-b127-07b5824405d6.jpg

O muzikantech

 

Bill Barrett se pohybuje nad žánry a podmaňuje si diváky i kolegy svou obratností na diatonické a chromatické harmoniky. Je jeden z nejlepších světových hráčů na foukací harmoniku, který má na svém kontě spolupráci s mnoha světoznámými umělci i orchestry, například s Los Angeles Philharmonic, The Kronos Quartet nebo Natalie Merchant.

V České republice byl několikrát jako člen newyorských Hazmat Modine a také na třech turné v duu s Ryanem Donohue, s Michaelou Gomez, někdejší spoluhráčkou z Hazmat Modine.

 

Vystoupí s legendárním bluesovým kytaristou Bradem Lewisem, bluesovým kytaristou a zpěvákem s duší rockera, původem z Kanadského Toronta, kde vyhrál soutěž zpěváků a který žije stejně jako Bill v Kalifornii.

Oba mají za sebou zhruba třicetiletou kariéru, kdy spolupracovali s těmi nejlepšími světovými bluesmany.


O koncertu

 

Zveme vás do světa podmanivých tónů, do světa plného vášně, energie a emocí, jež může nabídnout jen pravý blues. Přijďte si užít výjimečného koncertu v podání dvou amerických hvězd.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný od 17:00 hodin, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Před dobrým koncertem je skvělé si dát exkluzivní večeři s kvalitním vínem či pivkem, souhlasíte?

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Koncert začíná v 19:00 hodin.

• Občerstvení zajištěno.

• Předpokládaný konec je ve 21:00 hodin.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

bottom of page