top of page

Koncert RB:Boys


Populární a filmové melodie v netradičním nástrojovém obsazení v originálních úpravách. Unikátní propojení houslí, violoncella, kontrabasu a klavíru dává prostor pro neotřelé zvukové možnosti. Úchvatné vystoupení sympaťáků z RB:BOYS plné nádherné hudby a humoru.

Pátek 17.05.2024 od 17:00

RBBoys skupinov† 1 HR.jpg

O muzikantech

 

Hudební uskupení RB:BOYS, ve složení housle, violoncello, kontrabas a klavír (stage-piano), je kvarteto muzikantů, které se soustředí na oblast populární či filmové hudby, kdy většina jejich skladeb je zaranžována skladatelem Henrim Klimentem a klavíristou RB:BOYS Františkem Lejskem.

RB:BOYS vystupovali také ve spolupráci s Kruhem přátel hudby, na setkání prezidentských kandidátů nebo při návštěvě Prince Edwarda, vévody z Kentu. 

Jejich produkce je také spojena s živými televizními přenosy na stanici TV NOE, s Klipem který pomáhá a další.

V příštím roce je čeká natáčení u Davida Spilky, vystoupení na Smetanově Litomyšli, či společný koncert se zpěvačkou DASHOU.

 


O koncertu

 

Přijďte si užít výjimečný koncert s populárními písněmi ve speciálních úpravách RB:BOYS. Vychutnejte si zábavný večer s večeří a příjemným posezením v exkluzivních prostorách hudební restaurace KALIMETA.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný v pátek 17. května 2024 od 17:00 hodin, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Pro ty, kdo si zaplatili vstupenku s večeří, bude tato servírována od 18:00 hodin.

• Představení začíná v 19:00 hodin.

• V sále je možné zakoupit občerstvení a nápoje.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

bottom of page